Mijn doel

Autonoom Bewustzijn

De mensheid hier op Aarde is een onderdeel van een veel groter universeel, multi dimensionaal, intergalactisch Veld van bewustzijn.

Voor veel mensen is dit waanzinnig, omdat men gewend is met de ogen van de wetenschap te kijken, want er moet bewijs zijn dat het zo is. Wetenschap is eigenlijk dat iets steeds weer opnieuw gemeten wordt en dat de uitslag steeds gelijk is aan eerdere metingen. Dan is er wetenschappelijk bewijs. Voor de wetenschap is het waanzinnig dat de mens een onderdeel is van een universeel, intergalactisch Bewustzijn, omdat ze het niet kunnen aan te tonen.

Het gaat erom inzicht te brengen in het verschil tussen je eigen Wezenlijke Kracht en de geprogrammeerde, automatische reflexen en keuzes die je maakt.

Het verschil te voelen van je eigen, inwonende Kracht, de Kracht van het Leven en de aangeleerde kracht in jezelf, bijvoorbeeld liefde en angst.

Belangrijk daarbij is je bewust te zijn van je gedachten, je gevoelens, je gemoedstoestanden! Waar komen die gedachten en gevoelens vandaan? Zijn ze wel van jouw?

We kijken ook naar de keuzes die je maakt op basis van een positief of negatief gevoel. Zijn dit werkelijk jouw keuzes?

Het gaat erom zelf weer, bewust en autonoom, het stuur van je leven in handen te nemen en duidelijk het verschil in je te kunnen waarnemen wanneer jezelf aan het stuur zit en bewuste keuzes maakt en wanneer niet!

Deze keuzes kunnen je kernboodschap, diep in jezelf, naar boven halen en jou zo jezelf ten diepste laten ervaren, wie jij bent en wat jij met de wereld wilt delen.

Een doel voor jou kan zijn zingeving en voldoening.

Maak ruimte voor je eigen, originele, inwonende Autonome Bewustzijn. Geef het zijn plaats in jezelf terug!

Herken jezelf als Mede Schepper uit een Oorspronkelijk Vrije Wereld. Voel de Kracht van het Leven in jezelf stromen, in evenwicht en harmonie, stromend met het geheel, samen gaan met een kraakhelder bewustzijn! Deze kracht verbindt ons!

We staan ergens voor. Jij staat ergens voor, daarom ben je hier. Je bent hier omdat je ergens voor staat, in je hart. Ja! Omdat je een enorme kracht in jezelf draagt. Het gaat om de rol die wij hebben, in de veel grotere kwantum werkelijkheid, om de Kracht die wij van oorsprong, in ons hart dragen, terug te halen in ons zelf en neer te zetten.

Wij, de mensen, hebben een buitengewoon scheppend vermogen om via portalen op planeet Aarde interdimensionaal te reizen naar het verleden, in het heden en naar de toekomst. Deze vermogens lagen ooit opgeslagen in ons DNA en kon worden omgezet door middel van het gebruik maken van ons zintuig wat ook wel de pijnappelklier wordt genoemd.