Angelina Philips

Om tot grotere diepere inzichten te komen, is het nodig dat de mens op een andere wijze de realiteit gaat waarnemen!

Zoals reeds bij vele mensen, overal op de wereld bekend is, leven we in een kunstmatig universum, wat betekent dat we een projectie of een hologram leven. De Quantum fysica en mechanica heeft dit al vele jaren geleden ontdekt en bewezen.

Hollywood is reeds vele jaren van bovenstaand feit op de hoogte en in films en series, bijvoorbeeld The Matrix, de serie – Black Mirror, zien.

Heb jij ook het gevoel dat er hier, op de Aarde iets niet klopt, maar je kunt het niet benoemen? Als kind voelde ik vaak, dit is niet mijn planeet… dit is vreemd, ik hoor hier niet thuis…. Er klopt iets niet…!

Wist je dat wij, de mensheid, nog geen 10 % van onze hersencapaciteit= (de energetische informatievelden die de hersenen dragen) gebruiken en dat ons DNA, onze databank, maar voor 8 % actief is? Als we het zo bekijken staan we meer uit dan aan. Hoe komt dit? En waarom is dit zo? Wat is er gaande op deze planeet?

Klopt dat beeld van de mensheid wel: geboren worden, naar de kleuterschool, basis school, beroepsopleiding of universitaire studie, dan gaan werken tot je een bepaalde leeftijd hebt, van het pensioen genieten en sterven… of is er nog iets anders mogelijk?

Wat zijn de controle mechanismen op deze wereld?

Ik gebruik woorden om iets diep in je aan te raken en in beweging brengen, onze kern, zodat je als zelfstandig, autonoom Bewustzijn, de waarheid in jezelf naar voren kunt halen. Dat diepe in ons, wat in beweging kan komen zijn emotionele frequenties, die echter geblokkeerd zijn omdat we afhankelijk zijn geworden van iets dat buiten ons zelf is.
Het is belangrijk dat we een sprong in een grotere realiteit wagen.

Vortrag

De Originele Mensheid – De Reis naar Binnen

Vortrag

Ontmantelen van de traditionele therapeutenrol

Vortrag


Defragmenteren

Waar ik, Angelina Philips, voor sta is: bewustzijn te brengen in deze materie. Dit zal ik doen door vrij te spreken (lezingen) over de geschiedenis, de Kronieken van de mensheid, waar ze vandaan komt en het hoe en waarom we in dit kunstmatige universum beland zijn.

Ik geef workshops om bewustzijn brengen op alle vlakken en thema’s, die met bovenstaande zaken te maken hebben.

Jou te inspireren de Reis naar Binnen in Jezelf te maken, waar al je Eigen Wijsheid ligt opgeslagen en deze weer Bewust te maken.

Samen gaan we kijken, waar ons dit verbindt en hoe wij onze eigen wijsheid kunnen integreren in ons dagelijks leven.

Zo kunnen wij authentiek, ons eigen Ware Zijn, weer in Ere herstellen en Autonoom, zelfstandig leven!